sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Palo Alto Market

Barcelonassa järjestetään kerran kuukaudessa Palo Alto Market missä paikalliset street food yrittäjät ja artesaanit tuovat parastaan. Street food autoja ja tiskejä on monen monta kaikenlaiseen makuun. Jokainen löytää sieltä varmasti oman suosikkinsa. Ja vaikka sisäänpääsy alueelle maksaa 3€ on se kaiken sen arvoista. Paikalliset kädentaitajat ja desing myyjät myyvät siellä omia luomuksiaan samalla kuin tällä kertaa siellä oli mielenkiintoinen näyttely vanhoja moottoripyöriä, ja tietenkin moottoripyörätarvikkeita myyviä liikkeitä.
Ruoka alueella on maukasta ja annokset pienistä tapaksista hiukan isompiin annoksiin. Alueen live musiikki tarjonta oli ihastuttava. Seisoimme tunnin ajan ja kuuntelimme kahden paikallisen tytön irlantilaistyylistä laulamista ja soittamista. Ja yhtyeen nimi Kinsale viittaakiin Irlantilaiseen saman nimiseen kaupunkiin. Duo lauloi kauniisti ja kuuntelu banaanipuun alla ei tehnyt siitä yhtään huonompaa. Mikäli vierailet Barcelonassa Palo Alto Marketin aikaan kannattaa siellä ehdottomasti poiketa, jonotuksiin kannattaa varautua, niin sisäänpääsyssä kuin kojuille.































1 kommentti:

  1. Hirmusti ihmisiä. Ja hieman on erilaista tavaraa kuin meikäläisissä markkinoissa, ja ihmisetkin on erinäköisiä. Taisi olla kokemisen väärti.

    VastaaPoista