tiistai 9. helmikuuta 2016

Kaavoitusta

Parina päivänä olemme päässeet kaavoittamaan ja kuosittelemaan kaavoja.
Yhdessä kuosittelussa yhdistimme kaksi yläosan mallia ja kuosittelimme ja muokkasimme ne sopivaksi yhdeksi kokonaisuudeksi.

kuosittelua

Anna tarkkana työntouhussa

Tänään saimme heti aamusta tehtäväksi piirtää valmiista vaatteesta kaavat. Kaavojen pohjana käytimme toisia kaavoja, mistä muokkasimme ja piirsimme valmiin vaatteen mukaiset kaavat.





Kaavojen piirtämisen jälkeen teimme vielä proton tästä. Proto sovitettiin ja vain muutamalla pienellä muutoksella proto todettiin hyväksi. Proto tehtiin hyvin liukkaasta satiinista ja huomenna teemme muutokset huomioiden toisen proton tupla kangasta käyttäen jolloin proto saa hiukan enemmän ryhtiä ja näkee paremmin miltä lopputulos tulisi näyttää. Mielenkiinnolla odotetaan miltä se tulee näyttämään.


Anna ompelee protoa

Lisäksi ehdimme ompelemaan vielä tänään toisen yläosaproton. Tähän oli kaavat jo valmiina ja riitti että vain leikkasi kankaat ja ompeli sen kasaan. Sovitusta ei ehditty vielä tekemään siihen tänään.

Asiakkaita liikkeessä kävi tänäänkin useampi. Kahta pukusovitusta pääsimme vierestä ihastelemaan. Näistä pukusovituksista emme tietenkään saa ottaa kuvia. Mutta ohi kuvien voin sanoa että aivan ihanalta näyttää.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti