maanantai 15. helmikuuta 2016

Merceria

Barcelonassa on useita kangaskauppoja. Ei vain yhtä dominoivaa isompaa ketjua, kuten suomessa, vain useampia pienempiä putiikkeja ja isompia liikkeitä. Emme siis väitä että Suomessa ei ole kuin yksi ketju, vaan löytyy myös helmiä sieltä joukosta. Barcelonassa noita helmiä on vain enemmän, ja ne on helposti löydettävissä. Liikkeet on ympäri kaupunkia, ei keskitetysti vain tietyn alueen sisällä.
Olemme käyneet muutamassa ihastelemassa kankaiden tarjontaa. Pitsejä ja ihanuuksia on todella paljon. Ja laatu, se on pääasiassa hyvää.









Kangaskaupoissa kannattaa varautua pieneen kankaiden sokaistumiseen. Liikkeeseen mennessä kannattaa olla jokin pieni ajatus edes siitä mitä sieltä haluaa. Kirjo on valtava ja siellä ollessa haluaa muuten vain ostaa kaiken. Myös kaikenlaisia nauhoja liikkeistä löytyy jokaiselle jotakin. Muitakin työvälineitä on aika hyvin saatavilla, joskin toisinaan hintojen löytyminen on haastavaa.


Glories aukion lähellä on myös iso Encants tori. Tori on avoinna melkein joka päivä ja siellä on kirpputoritavarasta lähtien kaikkea. Myös kankaiden myyjiä siellä on paljon. Kankaat on usein samoja mitä liikkeissä mutta hinnat todella huokeita. Vain muutan euron metriltä saa vaikka ja mitä. Torilta löytyi myös nahkapaloja, isoja ja pieniä, noin 20euron hintaan per/pala. Torilla kävimme vain pikaisesti, mutta sinnekin olisi tarkoitus suunnata vielä uudestaan.






1 kommentti: